Karlsson | Klokken

Karlsson Klokken

Karlsson klokken komt van Hollandse bodem en produceert prachtige design klokken. Wandklokken, tafelklokken, stationsklokken en elektronische klokken, bij Karlsson vind je altijd wel een klok die bij je past. Onder de vleugels van moederbedrijf Present Time begint Karlsson vanaf 1999 met het ontwerpen van klokken. Vele Nederlandse en internationale designers, en ook het eigen creatieve team komen er aan te pas. De bijzondere collectie klokken verovert al snel het hart van Nederlandse consument. En daar blijft het niet bij. Vandaag de dag is Karlsson uitgegroeid tot een internationaal erkent en geliefd klokkenmerk.

Bekijk filteropties

Op deze pagina 2 van de 2 resultaten

Bekijk filteropties

Op deze pagina 2 van de 2 resultaten

Karlsson Klokken voor ieder interieur

Karlsson Klokken hebben een uiteenlopend in ontwerp. Ben je op zoek naar een sobere, strakke klok, dan is de Modern Roman wit of de Maxie alu klok iets voor jou. Deze klok is ontworpen door BOX32 Design. Een prachtige klok voor aan de wand is de Double Sided Stationsklok. Karlsson biedt naast strakke exemplaren ook vrolijke en kleurrijke klokken. Wat te denken van de DIY Grand Numbers of DIY Cubic. De lijfspreuk van Karlsson is ‘For better times’. Die tijden zijn met deze collectie aangebroken.

Flinders is officieel Karlsson dealer

Flinders is officieel dealer van Karlsson. Ben je op zoek naar een specifieke klok van Karlsson en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice 020 – 3030 630 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar.