Kantoor en Projectinrichting bij Flinders

Flinders helpt u bij het inrichten van uw kantoor of project met deskundig advies, een grote collectie kantoormeubelen en scherpe prijzen. Ook producten buiten onze collectie zijn geen probleem. Eerder deden wij al projecten voor:

Offerte aanvragen (Gratis en vrijblijvend)

Meer weten?

Neem contact op met onze accountmanager, of laat uw gegevens achter. Dan nemen wij contact op met u.

Dirk-Jan Pruiksma

Flinders voor uw kantoor

Flinders is specialist in kantoorinrichting. Wij realiseren voor u de inrichting van uw werkplek, entree, vergaderruimte en lunchruimte. Altijd maken wij een scherpe offerte met scherpe prijzen. Graag komen wij langs om onze kantoormeubelen bij u op locatie te tonen. Zo krijgt u een goed beeld wat design kan doen voor úw interieur en bedrijfsidentiteit.

Flinders realiseert projecten

Flinders is de aangewezen partij voor uw projectinrichting. Wij voeren projecten uit voor bedrijven, hotels, scholen, bibliotheken, theaters en andere openbare instanties. Van kantines tot en met terrassen. En van design tafels en design stoelen tot en met design kantoorverlichting. Wij leveren voor u moderne kantoormeubelen tegen scherpe prijzen.

Enthousiaste Flinders klanten

Flinders helpt u graag met de inrichting van uw kantoor, instelling of horecagelegenheid. Wij werken samen met u aan een passend interieurontwerp. Vervolgens kunnen wij het projectmanagement op ons nemen. Wij leveren design kantoorstoelen zoals design vergaderstoelen en design kantinestoelen. Daarnaast hebben we een ruime collectie design tafels als design vergadertafels en design kantinetafels. Flinders heeft toonaangevende projecten uitgevoerd voor onder meer Teylers Museum, Cobra Museum, Vrije Universiteit Amsterdam, PriceWaterhouseCoopers en de Openbare Bibliotheek Amsterdam. Bekijk een aantal van onze projecten.

Waarom Flinders?

  • Ervaren specialisten. Onze adviseurs zijn zeer ervaren en geven gedegen adviezen rondom uw projectinrichting;
  • Grote collectie kantoormeubelen, bureaus, bureaustoelen, projectverlichting en decoratieve accessoires. Dealer van meer dan 150 meubelmerken en 100.000+ kantoormeubelen;
  • Betrouwbaar & hulpvaardig. Wij zijn er om u te helpen en we zijn eerlijk over levertijden en garantietermijnen;
  • Scherpe prijzen. Dankzij onze scherpe inkoop realiseren wij scherpe prijzen voor u.

Projectinrichting

Wij voeren projecten uit voor hotels, scholen, bibliotheken, theaters en andere openbare instanties. De juiste prijs / kwaliteit verhouding is wat we constant voor ogen houden.

Lees verder Sfeerafbeelding projectinrichting Sfeerafbeelding projectinrichting

Kantoorinrichting

Wij realiseren voor u de inrichting van uw Werkplekken, Entree, Vergaderruimte en Lunchruimte. En we komen graag langs om kantoormeubels bij u op locatie te tonen.

Lees verder Sfeerafbeelding kantoorinrichting Sfeerafbeelding kantoorinrichting

Advies op maat

We komen graag langs om onze kantoormeubelen bij u op locatie te tonen. Zo krijgt u een goed idee wat het effect is van onze design meubelen op úw interieur en bedrijfsidentiteit.

Sfeerafbeelding advies op maat Sfeerafbeelding advies op maat

Bestsellers Kantoor

Naar boven