Kantoor en projectinrichting bij Flinders

Flinders helpt u bij het inrichten van uw kantoor of project met deskundig advies, een grote collectie kantoormeubelen en hoge kortingen.

Meer weten? Neem dan contact op met onze accountmanager:

Dirk-Jan Pruiksma
projecten@flinders.nl
020 3030630

Offerte aanvragen(gratis en vrijblijvend)

Projectinrichting

Wij realiseren voor u de inrichting van uw werkplek, entree, vergaderruimte en kantine

Lees verder >

Kantoorinrichting

Wij voeren projecten uit voor bedrijven, hotels, scholen, bibliotheken, theaters en andere openbare instanties.

Lees verder >

Advies op maat

Wij helpen u met de inrichting van uw werkplek, vergaderruimte, entree en lunchruimte. Onze stylistes maken een helder inrichtingsvoorstel. We komen graag langs om onze kantoormeubelen bij u op locatie te tonen. Zo krijgt u een goed idee wat het effect is van onze design meubelen op úw interieur en bedrijfsidentiteit.

Flinders voor uw kantoor

Flinders is specialist in kantoorinrichting. Wij realiseren voor u de inrichting van uw Werkplek, Entree, Vergaderruimte en Lunchruimte. Altijd maken wij een scherpe offerte met Hoge Kortingen. Graag komen wij langs om onze kantoormeubelen bij u op locatie te tonen. Zo krijgt u een goed beeld wat design kan doen voor úw interieur en bedrijfsidentiteit.
 

Flinders realiseert projecten

Flinders is aangewezen partij voor uw projectinrichting. Wij voeren projecten uit voor bedrijven, hotels, scholen, bibliotheken, theaters en andere openbare instanties. Van kantines tot en met terrassen. En van design tafels en design stoelen tot en met design kantoorverlichting. Wij leveren voor u moderne kantoormeubelen tegen Hoge Kortingen.
 

Enthousiaste Flinders klanten

Flinders helpt u graag met de inrichting van uw kantoor, instelling of horecagelegenheid. Wij werken samen met u aan een passend interieurontwerp. Vervolgens kunnen wij het projectmanagement op ons nemen. Wij leveren design kantoorstoelen zoals design vergaderstoelen en design kantinestoelen. Daarnaast hebben we een ruime collectie design tafels als  design vergadertafels en design kantinetafels. Flinders heeft toonaangevende projecten uitgevoerd voor onder meer Teylers Museum, Cobra Museum, Vrije Universiteit Amsterdam, PriceWaterhouseCoopers en de Openbare Bibliotheek Amsterdam. Bekijk een aantal van onze projecten.
 

Waarom Flinders?

  • Ervaren specialisten. Onze stylisten zijn zeer ervaren en geven gedegen adviezen rondom uw projectinrichting
  • Grote collectie design meubels. Meer dan 70 design labels en 100.000 kantoormeubelen
  • Betrouwbaar & hulpvaardig. Wij zijn er om u te helpen en we zijn eerlijk over levertijden en garantietermijnen
  • Hoge kortingen. Door onze scherpe inkoop realiseren wij hoge kortingen voor u


Bekend van:

© Flinders 2011-2015 | Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW

Algemene voorwaarden Privacy Policy