Kantoor en Projectinrichting bij Flinders

Flinders helpt u bij het inrichten van uw kantoor of project met deskundig advies, een grote collectie kantoormeubelen en scherpe prijzen. Ook producten buiten onze collectie zijn geen probleem. Eerder deden wij al projecten voor:

Offerte aanvragen (Gratis en vrijblijvend)

Meer weten?

Neem contact op met onze accountmanager, of laat uw gegevens achter. Dan nemen wij contact op met u.

Dirk-Jan Pruiksma en Wout Bekke

Kantoor- en projectinrichting bij Flinders

Flinders is specialist in kantoor- en projectinrichting. Wij denken graag met u mee over de inrichting van een kantoor, instelling of horecagelegenheid. Samen met u komen we tot een passend interieurontwerp. Wij geloven dat een kantoor- of projectinrichting meer is dan alleen het meubilair. Het gaat om de totale (merk)beleving en het creëren van een aangename omgeving voor medewerkers of klanten. Wij helpen u met interieuradvies en –ontwerp, nemen indien gewenst het projectmanagement op ons én kunnen unieke interieurproducten leveren die passen bij uw merkidentiteit en budget.

Flinders realiseert projecten

Wij voeren projecten uit voor bedrijven, hotels, scholen, bibliotheken, theaters en andere openbare instanties. Van kantines tot en met terrassen. En van tafels en bureaustoelen tot en met de complete kantoorverlichting. Wij leveren moderne meubelen tegen scherpe prijzen. Ook producten buiten onze reguliere collectie kunnen wij voor u leveren.

Door de jaren heen heeft Flinders prachtige projecten uitgevoerd voor onder meer Sonos, Electrolux/AEG, Nederlands Dans Theater, Vrije Universiteit Amsterdam, PWC en Van der Valk Hotels. Bekijk een aantal van onze succesvolle projecten.

Waarom Flinders?

  • Complete collectie meubelen, (project)verlichting en decoratieve accessoires. Projectdealer van meer dan 250 meubelmerken en 100.000+ interieurproducten;
  • Persoonlijke benadering. Wij luisteren naar uw wensen en gaan voor een persoonlijke aanpak. Uw merkidentiteit, voorkeuren en budget zijn voor ons het startpunt van de samenwerking;
  • Betrouwbaar en hulpvaardig. Wij zijn er om u te helpen en zijn eerlijk over levertijden en garantietermijnen;
  • Scherpe prijzen. Dankzij onze grote inkoopvolumes realiseren wij scherpe prijzen voor u.

Projectinrichting

Wij voeren projecten uit voor hotels, scholen, bibliotheken, theaters en andere openbare instanties. De juiste prijs / kwaliteit verhouding is wat we constant voor ogen houden.

Lees verder Sfeerafbeelding projectinrichting Sfeerafbeelding projectinrichting

Kantoorinrichting

Wij realiseren voor u de inrichting van uw Werkplekken, Entree, Vergaderruimte en Lunchruimte. En we komen graag langs om kantoormeubels bij u op locatie te tonen.

Lees verder Sfeerafbeelding kantoorinrichting Sfeerafbeelding kantoorinrichting

Advies op maat

We komen graag langs om onze kantoormeubelen bij u op locatie te tonen. Zo krijgt u een goed idee wat het effect is van onze design meubelen op úw interieur en bedrijfsidentiteit.

Sfeerafbeelding advies op maat Sfeerafbeelding advies op maat

Bestsellers Kantoor

Naar boven