Gabriel

Gabriel stofsoort

Het Deense Gabriel is een van de oudste stoffenproducenten ter wereld. Hun ontstaansgeschiedenis is net even anders dan die van de meeste andere Deense bedrijven, die meestal als het goede idee van één iemand zijn begonnen of als boerenbedrijfje dat langzaam is uitgegroeid tot een multinational.  

  • Gratis bezorging (NL & BE)
  • Avond- en weekendlevering
  • Binnen 30 dagen retourneren

Het ontstaan van Gabriel

De drie oprichters van Gabriel besloten in 1851 dat ze een efficiënte, duurzame stoffenfabriek wilden beginnen. Dat is ze zeker gelukt: tegenwoordig heeft Gabriel kantoren en verkooppunten over de hele wereld. Zoals het een goed stoffenbedrijf betaamt, staan ook bij Gabriel het milieu en hun sociale verantwoordelijkheid hoog in het vaandel. 

Stofsoorten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Gabriel. Dat betekent dat wij alle stofsoorten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifieke stofsoort en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een stofsoort op je meubel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je een nieuw meubel ontvangt met de betreffende stofsoort. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux. 

Naar boven