Flinders

Flinders

Flinders is een winkel waar je prachtige designproducten ontdekt die passen bij jouw interieur. We hebben betaalbaar design: van accessoires en verlichting tot en met tafels en stoelen. Naast prachtige en bekende designmerken als Vitra, Hay, Fritz Hansen en Tom Dixon voert de woonwinkel ook een eigen merk met design producten. Wij brengen unieke producten op de markt die tot wel 60% goedkoper zijn dan de normale winkelprijs. Dit is mogelijk doordat Flinders rechtstreeks bij de fabriek inkoopt en daarmee alle tussenlagen eruit snijdt. En door producten uit te zoeken die passen bij onze filosofie van upcycling zorgen we ervoor dat je altijd betaalbare en bijzondere designproducten in ons assortiment vindt.

Bekijk filteropties

Op deze pagina 12 van de 12 resultaten

Bekijk filteropties

Op deze pagina 12 van de 12 resultaten

Producten van Flinders rechtstreeks afkomstig van de makers

Op onze city trips struinen wij de leukste en hipste woonwinkels af op zoek naar nieuwe ontwerpen die passen binnen onze merkwaarden. Daarnaast geven we jonge ontwerpers de kans om hun ontwerpen op de markt te brengen onder de hoede van Flinders. Voor deze producten gaan we rechtstreeks naar een lokale fabriek. Wij halen alle tussenstappen in het distributieproces eruit waardoor wij veel goedkoper kunnen leveren. De producten van Flinders kenmerken zich als volgt: betaalbaar, natuurlijke materialen, verrassend en met een knipoog. Wat dacht je van de Malmo, Oslo of Helsinki tafels? Ook heeft Flinders banken van het eigen merk, zoals de Copenhagen 200 bank en de Copenhagen 220 bank.  De komende tijd kun je producten verwachten binnen de categorieën verlichting, vloerkleden en klokken.

Upcycling bij Flinders

Samen met Floris Hovers start Flinders met een unieke collectie die voortkomt uit de filosofie van upcycling. Hierbij worden producten ontworpen en op de markt gebracht die gemaakt zijn van laagwaardige materialen en iets toevoegen aan de wereld en daarbij het milieu minimaal belasten. Zo blijven de producten altijd relatief laag geprijsd maar zijn ze altijd bijzonder en 'design fähig'. De Out of the Box kast is het eerste product dat in deze lijn is gelanceerd. De materiaalkeuze, karton en naaldhout, en het multi-functionele karakter van de kast passen perfect in deze nieuwe filosofie.

Wij geloven in upcycling en proberen het overal toe te passen. Niet voor niets zijn we in Zaandam gesetteld in een oude loods op het Hembrugterrein die volledig gerennoveerd is. Het pand, dat in staat van verval was, heeft nu een volledig nieuwe waarde gekregen. De kantoren die in de Affuitenhal zijn opgezet, zijn gesitueerd in oude zeecontainers afkomstig uit Rotterdam. Deze containers die al een volledig leven achter de rug hebben en de hele wereld overgereisd zijn, bieden nu plek aan drieëntwintig medewerkers.

Jouw ontwerp bij Flinders?

Ben je een (jonge) ontwerper en heb je een prachtig ontwerp dat je in productie wilt nemen? Neem dan contact op met Flinders, info@flinders.nl. Wie weet is jouw ontwerp binnenkort te koop op Flinders.nl.

Flinders klanten beoordelen de producten van Flinders gemiddeld met 5 van de 5 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 2 beoordelingen.


Bekend van:

© Flinders 2011-2015 | Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW

Algemene voorwaarden Privacy Policy