Flinders

Flinders

Flinders is een winkel waar je prachtige designproducten ontdekt die passen bij jouw interieur. We hebben betaalbaar design: van accessoires en verlichting tot en met tafels en stoelen. Het is onze ambitie om design voor iedereen bereikbaar te maken. Naast prachtige en bekende designmerken als Alessi, Driade, Gelderland, Hay en Kartell voert Flinders ook een eigen merk met design producten.

Bekijk filteropties

Op deze pagina 18 van de 18 resultaten

Bekijk filteropties

Op deze pagina 18 van de 18 resultaten

Op onze city trips struinen wij de leukste en hipste winkels af op zoek naar nieuwe producten die passen binnen onze merkwaarden. Daarnaast geven we jonge ontwerpers ('new achievers') de kans om hun ontwerpen op de markt te brengen, onder de hoede van Flinders. De producten van Flinders kenmerken zich als volgt: betaalbaar, natuurlijke materialen, bijzonder, verrassend en met een knipoog. De komende tijd kun je producten verwachten binnen de categorieën tafellampen, hanglampen, schalen, vazen, kussens en wandklokken.

Ben je een (jonge) ontwerper en heb je een prachtig ontwerp dat je in productie wilt nemen? Neem dan contact op met Flinders, info@flinders.nl. Wie weet is jouw ontwerp binnenkort te koop op Flinders.nl.

Flinders klanten beoordelen de producten van Flinders gemiddeld met 5 van de 5 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.