Flinders

Flinders

Flinders is een winkel waar je prachtige designproducten ontdekt die passen bij jouw interieur. We hebben betaalbaar design: van accessoires en verlichting tot en met tafels en stoelen. Naast prachtige en bekende designmerken als Vitra, Hay, Fritz Hansen en Tom Dixon voert de woonwinkel ook een eigen merk met design producten. Wij brengen unieke producten op de markt die tot wel 60% goedkoper zijn dan de normale winkelprijs. Dit is mogelijk doordat Flinders rechtstreeks bij de fabriek inkoopt en daarmee alle tussenlagen eruit snijdt.

Bekijk filteropties

Op deze pagina 9 van de 9 resultaten

Bekijk filteropties

Op deze pagina 9 van de 9 resultaten

Producten van Flinders rechtstreeks afkomstig van de makers

Op onze city trips struinen wij de leukste en hipste woonwinkels af op zoek naar nieuwe ontwerpen die passen binnen onze merkwaarden. Daarnaast geven we jonge ontwerpers de kans om hun ontwerpen op de markt te brengen onder de hoede van Flinders. Voor deze producten gaan we rechtstreeks naar een lokale fabriek. Wij halen alle tussenstappen in het distributieproces eruit waardoor wij veel goedkoper kunnen leveren. De producten van Flinders kenmerken zich als volgt: betaalbaar, natuurlijke materialen, verrassend en met een knipoog. De komende tijd kun je producten verwachten binnen de categorieën verlichting, vloerkleden, tafels en klokken.

Ben je een (jonge) ontwerper en heb je een prachtig ontwerp dat je in productie wilt nemen? Neem dan contact op met Flinders, info@flinders.nl. Wie weet is jouw ontwerp binnenkort te koop op Flinders.nl.

Flinders klanten beoordelen de producten van Flinders gemiddeld met 5 van de 5 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.


Bekend van:

© Flinders 2011-2015 | Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW

Algemene voorwaarden Privacy Policy