Extremis

Extremis Sticks

Extremis staat bekend als trendsetter in Tuinmeubilair. Het Belgische merk wil echter veel meer zijn dan een meubellijn alleen: een ware levensstijl die erop gericht is mensen samen te brengen om van het leven te genieten. Los van Design Meubels maakt Extremis prachtige Scheidingswanden. De Extremis Sticks zijn van een klasse apart. Deze vernieuwende scheidingswand bestaat uit een groot aantal losse stokjes die je aan een blok bevestigt. De sticks zijn er in diverse kleuren en formaten. Ook wordt de Sticks scheidingswand optioneel geleverd met verlichting.

Bekijk filteropties

Op deze pagina 1 van de 1 resultaten

Bekijk filteropties

Op deze pagina 1 van de 1 resultaten

Extremis Afscheidingswanden

Dat onze zuiderburen weten wat gezelligheid is, bewijst Extremis met verschillende Design Meubelen. In het oog springen de loungebanken Kosmos en BeHive, beide ontworpen door Dirk Wynants. Deze ronde banken zijn voorzien van een overkapping, ideaal voor een zwoele zomeravond met je vrienden. De picknicktafels en vuurkorven toveren elke tuin om in een gezellige buitenkamer. Een echte musthave voor elk tuinfeest is de IceCube, deze verlichte bak kun je vullen met ijsblokjes. Zo blijven je drankjes de hele avond heerlijk koel. Laat die zomer maar komen (en blijven). Via onze website kun je de Extremis Sticks bestellen. We hebben ze op voorraad, dus vandaag besteld, is morgen al in huis. Voor de overige Extremis tuinmeubels verzoeken wij je even met de Klantenservice contact op te nemen.

Flinders is Officieel Extremis dealer

Flinders is officieel dealer van Extremis. Ben je op zoek naar een specifiek design meubel van Extremis en staat het niet op onze website? Bel dan onze klantenservice 020 – 3030 630 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar.

Flinders klanten beoordelen de producten van Extremis gemiddeld met 5 van de 5 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 2 beoordelingen.


Bekend van:

© Flinders 2011-2015 | Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW

Algemene voorwaarden Privacy Policy