Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

  Fatboy Doggielounge hondenzitzak

  Omschrijving

  Dit is de Fatboy Doggielounge hondenzitzak.

  Ook een hondenleven hoeft niet zo verkeerd te zijn. Op tijd je brokken, een bak water en een wandeling. En dan snel weer naar huis om heerlijk in wat zonnestralen op de Fatboy Doggielounge hondenzitzak plaats te nemen. Over het commando 'zit' hoef je je geen zorgen meer te maken voorlopig. Niets liever dan dat. De Fatboy Doggielounge hondenzitzak van Fatboy is er voor chiwawa's tot Duitse Staandes, ofwel in small of large. En hoewel honden kleurenblind schijnen te zijn, kunnen de baasjes voor de hondenzitzak toch een keuze maken uit rood, grijs of bruin.

  Zoek je naast de Doggielounge hondenzitzak van Fatboy een andere hondenzitzak van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Fatboy. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Doggielounge hondenzitzak, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  3D Model

  Specificaties

  Bijlagen Doggielounge
  Materiaal Nylon, PS (kunststof)
  Stoffering Volledig gestoffeerd
  Garantie 1 jaar
  Merk Fatboy
  Soort Fatboy hondenzitzakken
  Herkomst Nederland

  Sfeerafbeeldingen

  Fatboy Doggielounge hondenzitzak
  Fatboy Doggielounge hondenzitzak

  Klantenreviews

  Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst voor dit product. Wat vindt u dit product? Plaats een beoordeling!

  Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven