De Ploeg

Stoffen soort familie: De Ploeg

De Nederlandse weverij De Ploeg is in 1923 opgericht als coöperatie en sindsdien bezig met het ontwerpen, ontwikkelen, weven en op de markt brengen van stoffen. De kwalitatief hoogwaardige meubelstoffen van De Ploeg worden toegepast op meubels van nationale en internationale topmerken. Bij het ontwerpen van de meubelstoffen staan functionaliteit, innovatie en duurzaamheid centraal. Topmerken als Vitra, Gelderland, Rolf Benz, Thonet, Leolux en Artifort werken samen met 

Vraag nu een scherpe offerte aan

Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u en bieden altijd hoge kortingen.

Offerte aanvragen (Gratis en vrijblijvend)

  • Gratis bezorging (NL & BE)
  • Avond- en weekendlevering
  • Binnen 30 dagen retourneren

De Ploeg staat voor...

De Ploeg aan ontwerpen waar je blij van wordt! Ploegstoffen worden ontworpen om te kunnen bijdragen aan een goede leefomgeving. Esthetiek, functionaliteit, comfort en duurzaamheid gaan daarbij hand in hand. De Ploeg staat voor vakmanschap, kwaliteit en cultuur. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij dit Nederlandse bedrijf. Zo hebben ze een eigen ‘greencode’ ontwikkeld waarmee de milieuvriendelijkheid van hun producten geclassificeerd wordt. Zelfs het knipafval wordt hergebruikt: Nederlandse ontwerpers en kunstenaars ontwikkelen nieuwe producten van dit afval. 

Meer dan 150.000 producten in collectie

Flinders is de officiële dealer van meer dan 140 meubel- en verlichtingmerken uit Italië, Scandinavië en Nederland. Wij kunnen alle producten van deze merken leveren. Zo kunnen wij putten uit meer dan 150.000 vergaderstoelen, kantinestoelen, bureautafels, vergadertafels, kantinetafels en kantoorverlichting. Laat u zelf inspireren door onze grote collectie. Wij helpen u graag op weg.

Naar boven