Authentics

Authentics

Authentics werkt sinds 1981 samen met bekende designers om tot het 'perfecte' product te komen. Het Duitse Authentics maakt prachtige designaccessoires (bijvoorbeeld vazen en klokken) en designlampen. En dat doet het designlabel goed. Authentics heeft meerdere prijzen op haar naam staan voor de combinatie die ze maakt tussen design en functionaliteit van producten. Toppers zijn de Pill kruik, de Urban Garden planttas en de zeer betaalbare Wait design eetkamerstoel.

Bekijk filteropties

Op deze pagina 13 van de 13 resultaten

Bekijk filteropties

Op deze pagina 13 van de 13 resultaten

Authentics - Prachtig Duits design

Recht voor z’n raap, dat zijn de designaccessoires van Authentics. De producten van het Duitse Authentics zijn simpel en functioneel, bedoeld voor het dagelijkse gebruik. Van tassen tot prullenbakken en van kapstokken tot peper-en-zoutstellletjes. Authentics heeft het in de collectie. Bekende producten zijn de Urban Garden plantzak, de prachtige Wardrope en de Rollbag. Ook de Lingor hanglamp is bij ons favoriet. Authentics werkt samen met succesvolle ontwerpers als Konstantin Grcic, Patrick Nadeau en Oliver Vogt. Van hen kunnen we nog veel verwachten.

Authentics in 2013

Regelmatig verschijnen er nieuwe producten op de markt van Authentics. Favoriet zijn de ronde Pill kruiken. Heerlijk om je aan op te warmen in de koude wintermaanden. Ook op verlichtingsgebied zien we vernieuwing bij Authentics. Zo zijn er de Yoyo vloerlamp en de Lingor hanglamp bijgekomen. De Yoyo is prima te gebruiken als buitenlamp en kun je overal neerleggen.

Flinders is officieel Authentics dealer

Flinders is officieel dealer van Authentics. Ben je op zoek naar een specifiek designaccessoire van Authentics en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice 020 – 3030 630 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar.

Flinders klanten beoordelen de producten van Authentics gemiddeld met 4 van de 5 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.


Bekend van:

© Flinders 2011-2015 | Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW

Algemene voorwaarden Privacy Policy