Spoinq stoel - Het verhaal

Door Lieve Gorter in Interieurtrends

Spoinq stoel staat deze week centraal in het verhaal achter... Dat Flinders designtoppers verkoopt moge duidelijk zijn. Dat er achter elk ontwerp een verhaal zit, is vaak wat minder bekend. En als je dan toch een designtopper koopt; hoe leuk is het dan om het verhaal erachter te leren kennen? Dat je elke lijn en vorm begrijpt. Dat jij ziet wat de ontwerper ziet. Kom deze week meer te weten over de Spoinq stoel.

Spoinq stoel

Spoinq stoelen, zijn stoelen waar je je eigen twist aan geeft. Dat is het motto van het Nederlandse bedrijf Spoinq. Of je een robuuste, vrouwelijke of kleurrijke stoel wilt, het kan allemaal.

Spoinq stoel - Het verhaal - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto: Spoinq Piramide stoel & Spoinq Square stoel (beiden verkrijgbaar met houten of stalen onderstel).

Spoinq stoel is een unieke stoel

Zoals je hierboven kan zien zijn er twee verschillende onderstellen waaruit je kunt kiezen. Kies vervolgens je favoriete materiaalsoort (hout of metaal) voor het onderstel van de stoel en vervolgens een mooi kleurtje voor de bekleding. Et Voilà, jouw nieuwe, unieke stoel is geboren.

Spoinq stoel - Het verhaal - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto: Spoinq stoel.

Bekleed je eigen Spoinq stoel

De bekleding is verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Je kunt kiezen uit een eiken kuip, die drie verschillende afwerkingen heeft. Namelijk whitewash, naturel en wenge. Niet zo'n fan van een houten stoel? Geen probleem, dan kun je kiezen uit wel 16 verschillende stofsoorten.

En als je graag ergens je armen op wilt laten leunen, kun je de stoel ook samenstellen met armleuningen.

Spoinq stoel - Het verhaal - Flinders - Design voor ieder interieur

Spoinq stoel - Het verhaal - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto's: Spoinq stoelen aan de eettafel.

Spoinq stoel gaat in op de trend

Doordat je de stoelen makkelijk kunt personaliseren, trekt Spoinq een breed publiek. Zowel vrouwen als mannen, alsook het zakelijke publiek, kunnen naar eigen wensen een of meerdere stoelen samenstellen. Dit komt mede door de trend dat thuis en kantoor steeds vaker in elkaar overlopen. Je wilt je op werk thuis voelen en thuis het kantoorgevoel creëren (als je vanuit huis werkt). Het is duidelijk dat Spoinq goed inspeelt op die trend.

Heb je vragen over dit artikel? Neem dan gerust contact met ons op via 020 – 30 30 630 of mail ons: info@flinders.nl.