Spetterende acties van Flinders op de Woonbeurs

Door Renée IJzerman in Flinders Nieuws

Van 25 t/m 30 september staat Flinders op de Woonbeurs. En hoe! We hebben de hele week spetterende aanbiedingen. Zo geven we elke dag prachtige design producten weg. Daarnaast kun je profiteren van vele kortingen. What more do we need to say? Je vindt ons in HAL 8 (007B).

Flinders - Flinders op Woonbeurs - Design voor ieder interieur

Foto: Rechts op de plattegrond bevindt zich HAL 8.

Dagelijks design winnen

Elke dag van de Woonbeurs kun je kans maken op één van de vele design producten die we verloten. Wat je hiervoor moet doen? Laat je emailadres achter bij onze stand en wie weet ben jij aan het einde van de dag de trotse eigenaar van bijvoorbeeld een Lightyears Caravaggio hanglamp t.w.v. €178,- of een Driade Nemo tuinstoel van maar liefst €1109,-.

Met het achterlaten van je emailadres maak je kans op het product dat die betreffende dag verloot zal worden. De te winnen producten maken we op de dag zelf bekend via onze homepage op flinders.nl, via facebook en op de Woonbeurs zelf.

Facebook actie

Ook op Facebook kun je deelnemen aan onze acties die in het teken staan van de woonbeurs. Zo geven we een &tradition Shuffle Table t.w.v. €499,- weg. Wat je hiervoor moet doen? Ga naar onze Facebookpagina: www.facebook.com/flindersdesign en klik op ‘Vind ik leuk’. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is het bericht over de woonbeurs delen met je vrienden. Vanaf nu maak je kans op de Shuffle Table (de winnaar wordt op maandag 1 oktober bekend gemaakt).

Woonbeurs 2012

Datum: dinsdag 25 september t/m zondag 30 september 2012
Locatie: Amsterdam RAI, Europaplein 22, 1078 GZ Amsterdam
Flinders: HAL 8, Standnummer 007B
Entree: www.woonbeurs.nl/kaartverkoop