Paasmania: spetterende paasactie bij Flinders

Door Renée IJzerman in Flinders Nieuws

Ontdek de paasactie van Flinders. Tijdens het paasweekend op 18, 19 en 21 april is de Flinders Winkel in Amsterdam geopend. Je kunt dan profiteren van grootse paaskortingen! Zo geldt voor alle stoelen: ontvang de zesde stoel gratis. Of, als je minder dan zes stoelen koopt, ontvang bij aankoop van een stoel het zitkussen voor de helft van de prijs. Óf ontvang 50% korting op alle producten van Bodum en AlessiLux. Lees meer!

Paasactie bij Flinders

Alleen met Pasen: álle stoelen 5 + 1 gratis

Bij aankoop van vijf stoelen, ontvang je de zesde stoel gratis. Deze actie is van toepassing op alle stoelen uit ons uitgebreide assortiment eetkamerstoelen en tuinstoelen. Als je zes verschillende stoelen kiest, dan krijg je het goedkoopste exemplaar gratis.

Paasmania: zesde stoel gratis

Ontvang 50% korting op stoelkussens

Ook als je minder dan vijf stoelen koopt, kun je profiteren van paaskortingen. Bij de aankoop van iedere eetkamer- of tuinstoel, krijg je 50% korting op een zitkussen.

Paasmania: zitkussens -50%

Over de paasactie

Voor deze aanbieding geldt geen 'actie op actie'-principe. Je kiest óf voor 5 stoelen + 1 gratis, óf voor zitkussens voor de helft van de prijs. Ook vind je in de winkel alle Bodum en AlessiLux producten met 50% korting. De kortingsactie geldt alleen op vrijdag 18, zaterdag 19 en maandag 21 april 2014. Je kunt alleen van de aanbiedingen profiteren in de Flinders Winkel aan de Mr. Treublaan 18 in Amsterdam (open van 10:00 tot 18:00 uur). Online geldt deze paasactie niet. Kom dus vooral langs in de winkel om alle designproducten te bezichtigen. Onze interieuradviseurs adviseren je graag over de verschillende materialen en kleuropties. De Coffee Company, waarmee we het pand delen, is ook op Tweede Paasdag de hele dag geopend voor een lekker kopje koffie. Je kunt gratis parkeren voor de deur. Alvast een vrolijk Pasen gewenst!