Nominatie Flinders voor Webwinkel Vakprijzen

Door Hiske Teerling in Flinders Nieuws

De genomineerden voor de jaarlijkse Vakprijzen Webwinkels zijn afgelopen week door de Stichting Nationale Thuiswinkel Awards bekend gemaakt. En Flinders ist dabei! De vakprijzen gaan naar bedrijven die zich in 2010 op een succesvolle, spraakmakende, creatieve en/of innovatieve wijze hebben gemanifesteerd.

Flinders - Thuiswinkel Awards - Design voor ieder interieur

Starter Award

De vakjury, die bestaat uit vakgenoten en mediapartners, reikt dit jaar drie vakprijzen uit: Beste Webwinkel van Nederland, Beste Mobiele Webwinkel en Beste Startende Webwinkel. Onze webshop is door de vakjury van de Nationale Thuiswinkel Awards genomineerd als een van de drie ‘Beste Startende Webwinkels’ van 2011. Deze award is speciaal voor webwinkel die minder dan twee jaar bestaan.

Naast Flinders.nl zijn genomineerd: Enveloppenland.nl en Yumeko.nl. Voor deze prestigieuze vakprijs beoordeelde een jury onder leiding van Durk Jan de Bruin de inzendingen aan de hand van set criteria. Het onderzoek vond plaats in februari 2011. Op basis van dit onderzoek zijn de drie websites geselecteerd.

Flinders - Thuiswinkel Awards - Design voor ieder interieur

Foto: Een impressie van deThuiswinkel Awards 2010.

Flinders - Thuiswinkel Awards - Design voor ieder interieur

Foto: Een impressie van deThuiswinkel Awards 2010.

Flinders op de bühne

10 maart krijgt Flinders als genomineerde de gelegenheid zich aan de vakjury te presenteren. De presentatie mag 30 minuten duren waarna de jury vragen kan stellen. Naast de presentatie zal er een video-opname worden gemaakt. De vakprijzen zal men op donderdag 24 maart uitreiken op het gala in Grand Hotel Huis ter Duin te Noordwijk aan Zee. Duimen jullie met ons mee?

De Nationale Thuiswinkel Awards 2011 worden ondersteund met campagnes via print, internet en met een special van De Telegraaf.