Sierkussens in allerlei kleuren

Door Renée IJzerman in Kleuradvies

Flinders heeft een aantal kleurrijke sierkussens voor je geselecteerd. De sierkussens zijn ideaal om je huis mee te decoreren. Bij de selectie van de kussens is rekening gehouden met alle kleuren van de regenboog: rood, oranje, geel, groen, blauw, indigo en violet. Neem snel een kijkje en laat je inspireren...

Rode sierkussens

Rood staat voor warmte, liefde en passie. Rood houdt van het leven. De kleur geeft je energie en je kunt er niet omheen. Ben je al een tijdje op zoek naar opvallende rode sierkussens? Een voorbeeld is het Fauna Medium Terriër kinderkussen van Areaware (€45,-). Met dit sierkussen lijkt het net alsof je een echte Terriër in huis hebt. Zij komt graag bij je op de bank zitten of met je knuffelen. Deze Terriër is ook geschikt voor mensen met een hondenallergie.  

Voor mensen die wat minder van dieren houden, is de Dot Cushion Hallingdal 2x2 kussen van Hay (€89,-) een optie. Is het geen dotje? Het kussen oogt vrij simpel, maar toch is hij bijzonder leuk. De vorm van de Dot maakt het kussen tot een uniek item voor in je interieur.

Flinders - Kleurrijke sierkussens bij Flinders - Design voor ieder interieur

Foto:
1. Areaware Fauna Medium Terriër kinderkussen (€45,-)
2.
Hay Dot Cushion Hallingdal 2x2 kussen (€89,-)

Oranje sierkussens

Oranje staat voor feest en overvloed. Het is de kleur van actie en van genieten. Oranje is altijd vrolijk en springt eruit. Met oranje sierkussens haal je de vrolijkheid in je huis. Wat wil je nog meer? Een optie is het oranje Cushion basic 50 kussen van Gewoon (€52,-). De Cushion is gemaakt van zacht wolvilt.

Of neem bijvoorbeeld het Aristo Katt kussen van Ferm Living (€29,-). Dit snoezige kussen is ideaal voor de kinderkamer. De Aristo Katt is een echte kindervriend. Qua afmeting bevat de Aristo Katt een echte kindermaat: (b) 30 x (h) 30 cm. Je neemt hem dus gemakkelijk overal mee naartoe.

Flinders - Kleurrijke sierkussens bij Flinders - Design voor ieder interieur

Foto:  

1. Gewoon Cushion basic 50 kussen (€52,-)
2.
Ferm Living Aristo Katt kussen kinderkamer (€29,-)

Gele sierkussens

Geel staat voor energie en vreugde. Geel is fris en vraagt om aandacht. Met het Remix geel kussen van Ferm Living (€65,-) fleur je je huis op. Het stijlvolle kussen vraagt alle aandacht. Dit komt doordat de kleur geel wordt gemixt met de andere kleuren uit het kussen. Met het Remix kussen kun je even helemaal wegdromen en een schoonheidsslaapje doen.

Het Dot Cushion Hallingdal 2x2 kussen van Hay (€89,-) ziet er door haar lichtgele uitstraling fris uit. Het kussen is gemaakt van viscose en wol. Genieten dus!

Flinders - Kleurrijke sierkussens bij Flinders - Design voor ieder interieur

Foto:
1.
Ferm Living Remix geel kussen (€65,-)
2.
Hay Dot Cushion Hallingdal 2x2 kussen (€89,-)

Groene sierkussens

Groen staat voor vruchtbaarheid, vrede en natuur. Groen zorgt voor rust en brengt balans. Voor de natuurliefhebbers onder ons haal je met het Dot Cushion New Steelcut Trio 2x2 kussen van Hay (€89,-) een stukje natuur in huis. Het groene sierkussen heeft een rustig design door haar vorm en kleur.

Het schattige Mr. Frank Fox kussen van Ferm Living (€29,-) is om op te eten. Zij vrolijkt de kinderkamer op en is een echte kindervriend. Wat wil je als kind zijnde nog meer dan samen met je vriendje slapen? De dierenprintjes maken de kussens van Ferm Living zo leuk.

Flinders - Kleurrijke sierkussens bij Flinders - Design voor ieder interieur

Foto:
1.
Hay Dot Cushion New Steelcut Trio 2x2 kussen (€89,-)
2.
Ferm Living Mr. Frank Fox kussen (€29,-)

Blauwe sierkussens

Blauw staat voor helderheid, status en macht. Blauw maakt groter en ontspant. Het Little Geometry blauw kussen van Ferm Living (€29,-) laat je genieten van haar blauw-witte motief. Ben je de kleuren blauw/wit even zat? Dat maakt niet uit. Als je de Geometry omdraait, heb je hetzelfde motief maar dan in het zwart. Zo kun je gemakkelijk variatie aanbrengen in je huis. Het kussen is gemaakt van 100% organisch katoen.

Het Octopus kussen en knuffel van Ferm Living (€39,-) voldoet volledig aan de wensen van een kind. Een knuffel waar je mee kunt dansen of die je een dikke knuffel kunt geven. Wat wil je nog meer?  Daarnaast is het een mooi design accessoire voor in de kinderkamer.

Flinders - Kleurrijke sierkussens bij Flinders - Design voor ieder interieur

Foto:
1.
Ferm Living Little Geometry blauw kussen (€29,-)
2.
Ferm Living Octopus kussen en knuffel (€39,-)

Indigo sierkussens

Indigo staat voor rijkdom, verfijning en ingehouden emotie. Indigo is creatief en dramatisch tegelijk. Met de kussens van Areaware haal je de beestenboel in huis. Neem bijvoorbeeld het Fauna Medium Mopshond kinderkussen van Areaware (€45,-). Het is een schatje en hij kijkt je elke dag lief aan.

Een ander kussen van Areaware is het Fauna Pico Uil kinderkussen (€31,-). De kussens fleuren elke kamer op. Een combinatie met andere dierenkussens geeft een leuk effect in de kinderkamer. Zo krijgt de uil wat gezelschap van andere dieren en heeft je kind nog meer dierenvriendjes.

Flinders - Kleurrijke sierkussens bij Flinders - Design voor ieder interieur

Foto:
1.
Areaware Fauna Medium Mopshond kinderkussen (€45,-)
2.
Areaware Fauna Pico Uil kinderkussen (€31,-)

Violet sierkussens

Violet staat voor wijsheid, succes en bescherming. Het New Fauna Medium Perzische Kat kinderkussen van Areaware (€45,-) is een snoesje. Door haar grootte en vorm lijkt het kussen net echt. De Perzische Kat is gemaakt van polyester en katoen.

Het Cushion basic 50 kussen van Gewoon (€52,-) geeft rust in je huis. Haar (felle) kleur vrolijkt je interieur op. Een geschikt kussen om lekker in te relaxen en ondertussen televisie te kijken. 

Flinders - Kleurrijke sierkussens bij Flinders - Design voor ieder interieur

Foto:
1.
Areaware New Fauna Medium Perzische Kat kinderkussen (€45,-)
2.
Gewoon Cushion basic 50 kussen (€52,-)

Bekijk al onze sierkussens nog eens op je gemak. Hulp nodig bij de keuze voor een kussen? Neem dan contact op met onze klantenservice: 020 – 30 30 630 of info@flinders.nl. We helpen je graag verder.