Dekbedovertrekken om bij weg te dromen

Door PS:blog (Sanne & Paloma) in Keuzegids

Het wordt tijd om de slaapkamer even wat meer aandacht te geven, want vroeg naar bed gaan kan best leuk zijn.Het begint nu al. Ik kan er ’s ochtends gewoon echt niet uit. Maar helaas, de wekker gaat en ik moet opstaan om naar mijn werk te gaan. Mijn eerste voornemen: vanavond vroeg naar bed. Helaas lukt mij dat (nog) niet. Tijd om de lekkerste dekbedovertrekken en bedspreien op een rijtje te zetten. Want dan duiken we er gewoon wat vroeger in én slapen we lekker uit in het weekend.

Streepjescode

Met dit prachtige overtrek heb je zeker een streepje voor. Strak en tijdloos is dit model van Ferm Living. Ga onder het Vertigo dekbedovertrek liggen en vraag je af waarom dit model zo heet!

fer-8062-zwt-ferm-living-vertigo-dekbedovertrek-zwart-600x600_3
Beeld Hoe komt dit stoere dekbedovertrek aan zijn naam?

Is het een verwijzing naar de verticale strepen? Naar de film van Alfred Hitchcock of de champagnebar op de 42e en bovenste verdieping van Tower 42, het hoogste gebouw in de City of London sinds 1980? Of wordt ‘duizeligheid’ in het Latijn bedoeld, als je te lang naar het patroon op het Vertigo dekbedovertrek van Ferm Living kijkt? Snel je ogen dicht en slapen dan maar.

Normann Copenhagen

Zoals de naam al doet vermoeden, is Normann Copenhagen een Deens designmerk. Hier vind je de mooiste dekbedovertrekken voor een knusse herfst! Wat vind je van deze vrolijk gekleurde exemplaren?

normann-copenhagen-cube-dekbedovertrek-adult-blauw-sfeer-3

normann-copenhagen-cube-dekbedovertrek-adult-blauw-sfeer-1
Beeld Kijk! Als je het Normann Copenhagen Cube dekbedovertrek (onder) leuk vindt, dan mag je nog kiezen welke kleur. Ik vind deze mintgroene versie prachtig.

Normann Copenhagen Cube dekbedovertrek
Beeld 
Wow, wat een plaatje!

Wintertijd

Afgelopen weekend werd de klok verzet, dat betekent wintertijd. Het is dan nog herfst, maar toch voelt het al een beetje winters. Hoe lekker is een flanellen dekbed? Heel fijn!

Snurk Twirre Flanel dekbedovertrek
Beeld Ik denk dat ik deze winter kies voor het roze Snurk Twirre Flanel dekbedovertrek. De print is super tof, de kleur mooi en de stof fantastisch.

Snurk Twirre Flanel dekbedovertrek
Beeld Maar ook in het beige, grijs of mintgroen is dit dekbedovertrek van Snurk een echte eyecatcher. 

Gespreid bedje

Heb je al fijne witte lakens, maar wil je toch even wat anders? Dan is een sprei wat je zoekt. Hiermee maak je een niet zo spannende kamer ineens een stuk spannender, echt waar.

hay-mega-dot-bedsprei-yellow
Beeld Dit snoepje van Hay is er eentje die elke slaapkamer een WOW gevoel geeft! De Hay Mega Dot bedsprei is er in twee kleuren en in twee verschillende formaten.

hay-mega-dot-green-600x600
Beeld 
Kijk, dit is nou een heerlijke winterse kleur!

Ferm Living Remix bedsprei
Beeld Deze Remix bedsprei van Ferm Living is ook heerlijk voor een lazy sunday. Favoriete Netflix series, wijntje, hapjes, ohh ik kan niet wachten tot het weer weekend is.

PS: Ik droom nu al van een avondje vroeg onder de wol. Jij ook?