Nieuws van Ferm Living op MAISON & OBJET

Door Renée IJzerman in Interieurtrends

Ferm Living schitterde op de beurs MAISON & OBJET Parijs met een grote nieuwe collectie vol mooie accessoires én, voor het eerst, meubels. Wellicht moeten we je waarschuwen: van deze foto's word je hebberig. Bekijk de stand van alle kanten en besluit alvast wat er allemaal op je verlanglijst komt te staan.

Ferm Living collectie 2014
Beeld
Overzicht van de Ferm Living-stand op MAISON & OBJET in Parijs.

Ferm Living najaar/winter 2014

Ferm Living startte in 2006 met een serie behangrollen. Inmiddels heeft het Deense merk een enorme collectie woonaccessoires voor alle ruimtes in huis. Zoals decoratieve objecten, opbergers, textiel en tafelaccessoires. Ondanks hun diversiteit, hebben de producten een herkenbare handtekening door het kleurgebruik en de grafische vormgeving. Op de beurs MAISON & OBJET in Parijs zagen we voor het eerst naast accessoires ook meubels van het populaire Scandinavische merk. Salontafels met een prachtig marmeren tafelblad, in bordeauxrood, zwart en wit. Kastjes van hout met gekleurde deurtjes en een opengewerkte achterkant. En grote houten wandplanken met metalen haken, in verschillende kleuren en houttinten.

Daarnaast werden we op de beurs verwelkomd door vele kussens, kandelaren, plantenhangers en andere nieuwe accessoires. Ons viel vooral de kelim-vloerkleden op – die zeker ook niet misstaan aan de muur – en de mooie spiegel en opbergzak die je aan de hangende kapstok Cloth Rack kunt ophangen. Deze accessoires voor de hal zijn het resultaat van een samenwerking met ontwerpstudio Søren Rose. Naast al dit nieuws heeft de hoogzwangere eigenares van Ferm Living, Trine Andersen, ook nog eens de tijd gevonden om een reeks nieuwe behangrollen te ontwerpen met mooie grafische prints. Bekijk hieronder de beelden van de najaar/winter-collectie van Ferm Living.

Ferm Living 2014 salontafels
Beeld
Salontafels, in verschillende hoogtes en breedtes. Het onderstel is van metaal en het tafelblad van marmer. In dezelfde kleuren marmer zijn er ook kaarsenhouders gelanceerd.

Ferm Living 2014 meubels
Beeld
Als nachtkastje, onder je bureau of in de hal: dit mooie kastje van hout, metaal en leer misstaat nergens. De deurtjes zijn mintgroen, blauw of wit.

Ferm Living 2014 wandplank
Beeld
Houten plank met metalen wandbevestiging, verkrijgbaar in verschillende kleuren en tinten. Hier in donker hout met grijs haken.

Ferm Living 2014 halcollectie
Beeld
De ontwerpstudio Søren Rose bedacht speciaal voor de hangende kapstok Cloth Rack een bijpassende spiegel en tijdschriftrek, die je beide met leren hengsel aan het rek kunt bevestigen. Ook de Enter-wandkast hoort bij deze serie. Echte gangmakers voor je hal, dus.

Ferm Living 2014 Kelim
Beeld
Een prachtige serie vloerkleden van kelim-stof. Ook zien we mooie kelim-kussens, zoals het White Lines-kussen.

Ferm Living 2014 badkameraccessoires
Beeld
De collectie badkameraccessoires is uitgebreid met onder andere glazende handdoekrekken, wc-papierhouders en deze (was)manden met Grid-print.

Ferm Living 2014
Beeld
Het assortiment van Ferm Living wordt seizoen na seizoen fors uitgebreid. In deze kast liggen verschillende collecties door elkaar, maar toch is er een duidelijk overkoepelende stijl te herkennen.

Ferm Living 2014 Half kaarsenstandaard
Beeld
Nieuw! Kaarsenstandaard Half in kleur en in metallic-uitvoering.

Ferm Living Wall Wonder klok
Beeld
Functionele wanddecoratie: de Wall Wonder-klok is uurwerk en kunstwerk in één .

Ferm Living 2014 kinderaccessoires
Beeld
 Je zou ze bijna gaan aaien, zo lief kijken deze haken je aan.

Ferm Living Wall Wonder spiegel
Beeld
Spiegel Wall Wonder van hout, met ruimte om spullen op te bergen.

Ferm Living plantenstandaards
Beeld
Elegante plantenstandaards met potten van messing. Zet een cactus erin en je retrolook is compleet.

Ferm Living knuffels
Beeld
Vrolijke knuffelkussens, zoals het exemplaar genaamd Billy Bear.

Ferm Living wandplank met kinderaccessoires
Beeld
 De wandplank met licht hout en roze haken. Daarop accessoires voor kinderen, zoals het Elle Elephant schilderij.

Kandelaren in flessenvorm
Beeld
Kleurige kandelaren die doen denken aan de bovenkant van een fles.

Ferm Living 2014 behang
Beeld
Behang met grafische prints, waaronder patroon Mountain TopsVividNativeVanitas en Angle.

Smaakt deze sneak preview naar meer? Bekijk het volledige assortiment van Ferm Living.