Kies een stylist voor interieuradvies

Door Hiske Teerling in Indeling & styling

Ben je je oude interieur helemaal zat en toe aan een nieuwe woon- of slaapkamer? Lukt het je maar niet om eenheid te creëren in je inrichting? Of ga je verhuizen en kun je wel wat hulp gebruiken bij het bepalen van de juiste indeling en het kiezen van meubels? Neem dan contact op met één van onze stylisten.

Flinders - Interieurstylisten - Design voor ieder interieur

Foto: Interieur uit het portfolio van stylist Yvonne Hagen.

Flinders - Interieurstylisten - Design voor ieder interieur

Foto: Interieur uit het portfolio van stylist Nathali Meurs-Pas.

Flinders - Interieurstylisten - Design voor ieder interieur

Foto: Interieur uit het portfolio van stylist Jelena Wurth.

Met hun frisse en professionele blik geven de stylisten je interieuradvies waar nodig. Je bepaalt zelf hoeveel advies je wilt. En de prijs daarvan ligt vooraf vast. Hoe dat kan? Je kiest één van de stylingpakketten die past binnen jouw situatie:

Styling BasisPakket

Loop je tegen een (relatief) klein probleem aan, dan is het BasisPakket een goede keuze. Voor €75 krijg je een uur lang interieuradvies op basis van door jouw meegebrachte foto's, tekeningen en informatie.

Styling ExtraPakket

Wil je een bepaalde ruimte graag een opfrisbeurt geven, dan kun je kiezen voor het ExtraPakket. De CRISP stylist komt bij je thuis en maakt een indelingsschets en kleurplan. Jij zorgt voor een plattegrond (schaal 1:50). De stylist geeft advies over 1 ruimte en het advies duurt ongeveer 2,5 uur en kost €195.

Styling ProfPakket

Het derde pakket is het ProfPakket. De stylist komt aan huis en maakt een indelingsschets en kleurplan. Dit pakket kun je bijvoorbeeld kiezen als je gaat verbouwen of verhuizen en meerdere ruimtes wilt bespreken. De stylist is 4 uur bezig voor €395.

Styling VipPakket

Vind je het lastig om zelf het plan te realiseren? Bij het VipPakket krijg je een indelingsschets op schaal, kleurplan met verfstalen, moodboard, boodschappenlijstje, tips & ideeën en verkoopadressen. Dit uitgebreide advies duurt 8 uur, waarvan 4 uur bij je thuis. De kosten bedragen €695 inclusief materiaalkosten

Stylisten

Flinders - Interieuradvies - Design voor ieder interieurOp Flinders.nl staan meer dan 40 stylisten klaar om je te helpen je droominterieur te verwezenlijken. Stuk voor stuk zijn ze aangesloten bij CRISP, een beroepsvereniging voor interieurstylisten. De stylisten laten je zien hoe jouw woon- of slaapkamer het beste tot zijn recht komt en geven je een nieuwe kijk op je interieur. Ze kunnen je helpen met vragen die je hebt bij de inrichting van je huis. Binnen jouw budget ontvang je concrete suggesties voor je interieur.

Bekijk hier alle stylisten.

Flinders - Interieurstylisten - Design voor ieder interieur

Foto: Interieur uit het portfolio van stylist Chantal van Leeuwen.

Flinders - Interieurstylisten - Design voor ieder interieur

Foto: Interieur uit het portfolio van stylist Brigitte van Os.

Flinders - Interieurstylisten - Design voor ieder interieur

Foto: Interieur uit het portfolio van stylist Annemarie Kloppenburg.