Flinders gespot in de Viva

Door Renée IJzerman in Flinders Nieuws

In de Viva van deze week (9 t/m 15 november, nummer 46) staan fantastische producten die Flinders verkoopt. Deze producten geven een echte boost aan je interieur. We hebben ze voor je op een rijtje gezet.

Pinochio multi colour vloerkleed

Het Pinocchio Multi Colour bolletjes vloerkleed is ontworpen door Hay. Het kleed heeft niets met de Italiaanse Pinokkio te maken. Het ontleent zijn naam aan Deens snoepgoed dat uit felgekleurde suikerballen bestaat. Je hoeft er niet om te liegen: het is gewoon om op te eten. Het kleed is met de hand gemaakt in Nepal en in verschillende afmetingen verkrijgbaar.

Flinders gespot in de Viva - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto: Pinochio multi colour vloerkleed (vanaf €289,-)

Fridge Karaf van Eva Solo

Tijdens hete zomerdagen en zwoele avonden verzekerd zijn van verkoeling? Dan is de Fridge karaf van Eva Solo een must-have. In deze koel houdende schenkkan passen zelfs citroentjes en ijsblokjes. De Flip-top sluit de kan goed af en opent automatisch tijdens het schenken. Wij weten het al: Deze karaf is een echte opfrisser! De Fridge karaf van Eva Solo is ontworpen door Tools Design.

Flinders gespot in de Viva - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto: Fridge Karaf van Eva Solo ( €49,-)

Light House van Normann Copenhagen

Een echt Scandinavisch lantaarntje, zo zie je ze niet vaak. Wat maakt hem zo typisch Deens vraag je je af? Ontwerpersduo Sebastian Holmbäck en Ulrik Nordentoft hebben hun design geïnspireerd op de archetypische huisjes in het vissersdorp waar hun studio staat. Na het spelen met schaduw was de Light House geboren. Wanneer het donker wordt zal deze lantaarn een lichtgevend silhouette lijken. De Light House is in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Flinders gespot in de Viva - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto: Light House ( €92,-)

Schaal Crushed van Muuto

Feestje? Verpletter je gasten met de Crushed van Muuto. Met de Crushed serveer je borrelnootjes voortaan in stijl!

Flinders gespot in de Viva - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto: Crushed bowl (vanaf €39,50)

Heb je vragen over dit artikel? Neem gerust contact met ons op via: 020 30 30 630 of mail ons: info@flinders.nl.