Stem op Flinders voor de Thuiswinkel Awards 2014

Door Ilse Severijnen in Flinders Nieuws

Thuiswinkel Awards 2014

De Nationale Thuiswinkel Awards

Stichting Nationale Thuiswinkel Awards organiseert dit jaar voor de 13e keer de Nationale Thuiswinkel Awards. Dit zijn publieksprijzen die worden uitgereikt aan webwinkels die het beste scoren in hun vakgebied of categorie.


Flinders beste webshop 2014

Stem op Flinders voor een Thuiswinkel Award voor beste webshop in de categorie 'Wonen en tuin'. Consumenten bepalen wie de uiteindelijke winnaar wordt van deze publieksprijs. Als online shopper kun je je mening geven over je ervaringen met de deelnemende webwinkels. Je geeft in de online enquête antwoord op vragen over onder meer de kwaliteit van de producten, de prijs van de producten, de overzichtelijkheid en diversiteit van het productaanbod, de service en de gebruiksvriendelijkheid van de webwinkel.

Stem op Flinders!

Jouw oordeel en dat van vele duizenden andere consumenten bepaalt welke webwinkel een Thuiswinkel Award wint. We roepen iedereen dan ook graag op om op ons te stemmen! Dat kan tot en met 3 maart aanstaande via deze link. Het kost slechts een minuut van je tijd: je krijgt een aantal korte vragen. Vergeet niet om je deelname na afloop te bevestigen via de link die je in je inbox ontvangt. Dankjewel!