Flinders' digitale magazine over design

Door Hiske Teerling in Flinders Nieuws

Welkom op de allereerste Hot & Gespot van Flinders! Vanaf deze plek zullen wij wekelijks meerdere artikelen posten over de laatste trends en woontips. We nemen je mee in de wereld van design en interieur. Samen met stylisten bezoeken we verschillende woonbeurzen, op zoek naar nieuwe trends, meubels en accessoires voor jouw interieur. En jij krijgt daar natuurlijk een uitgebreid verslag van. Ook geven we woon- en stylingtips waarmee je van jouw huis een droomhuis maakt!

Flinders design stoelen

Interieurwinkel en café

Vanaf januari 2010 lees je niet alleen meer over de laatste designtrends en -nieuwtjes, maar kun je op flinders.nl ook echt speuren naar een designexemplaar voor in jouw huis. Flinders biedt betaalbaar design: van accessoires en verlichting tot en met tafels en stoelen. Producten gaan leven dankzij relevante voorbeelden, beoordelingen en tips van andere consumenten en experts. Naast de online winkel, kun je de producten ook komen ervaren in onze conceptstore: een plek waar je prachtige designproducten ontdekt die passen bij jouw interieur. Flinders krijgt ook een café in Amsterdam waar je heerlijke koffie drinkt, onbeperkt neust in woonbladen, stylistes en ontwerpers ontmoet en waar je kunt deelnemen aan één van de workshops.

We houden je vanuit Hot & Gespot op de hoogte van de ontwikkelingen van Flinders!

Tips voor Hot & Gespot?

Heb jij leuke tips voor Hot & Gespot, zie je een bepaalde trend aan komen of heb je vragen/opmerkingen? Mail dan of laat hieronder een reactie achter!

Verder zijn we altijd op zoek naar stylisten en design addicts die vol passie kunnen schrijven over ontwikkelingen binnen de designwereld en voor ons willen schrijven. Ook hiervoor kun je mailen naar info@flinders.nl.