Beste Webwinkel: Stem op Flinders

Door Hiske Teerling in Flinders Nieuws

Flinders is genomineerd als Beste Webwinkel van Nederland in de categorie Wonen! Daar zijn we al heel blij mee. Maar om te kunnen winnen hebben we jouw stem nodig. Waardeer jij onze website? Help ons dan en stem op Flinders.

Thuiswinkel awards

Alle webwinkels die in aanmerking willen komen voor een Publieksprijs van de Nationale Thuiswinkel Awards worden beoordeeld door de consument.

Als online shopper kun je je mening geven over je ervaringen met de deelnemende webwinkels. Je geeft in de online enquête antwoord op vragen over onder meer de kwaliteit van de producten, de prijs van de producten, de overzichtelijkheid en diversiteit van het productaanbod, de service en de gebruiksvriendelijkheid van de webwinkel. Jouw oordeel en dat van vele duizenden andere consumenten bepaalt welke webwinkel een Thuiswinkel Award wint.

Flinders - thuiswinkel awards - Design voor ieder interieur

Nominatie Beste Webwinkel Wonen

Flinders is genomineerd als Beste Webwinkel van Nederland in de categorie Wonen. Van 1 februari tot 2 maart 2012 kun je op Flinders stemmen. Met jouw stem hopen we op 8 maart de Thuiswinkel Award in ontvangst te kunnen nemen!

Help ons en stem

Stem hier op Flinders. Je krijgt een aantal korte vragen; binnen een minuut ben je klaar. Vergeet niet om de bevestigingsmail, die je ontvangt, te bevestigen.

Alvast heel veel dank voor je stem! Duim je met ons mee?