27 april: de Fantastische Flinders buitendag

Door Hiske Teerling in Flinders Nieuws

Zaterdag 27 april is de Fantastische Flinders buitendag. Kom deze dag langs onze stand voor de winkel en bekijk ons speelgoed voor kinderen. Ook kun je natuurlijk onze tuincollectie zien, voelen en proberen.

Buitenspelen

Na een lange winter is de lente aangebroken. Kinderen kunnen weer lekker naar buiten om te spelen. Bij Flinders vind je het leukste en mooiste speelgoed waar je kinderen de hele zomer plezier mee maken. Zo hebben wij producten van Buitenspeel: een merk dat zich specifiek richt op het maken van buitenspeelgoed. Daarnaast verkopen wij diverse soorten speelgoed van het merk Kidsonroof.
Flinders - 27 april: de fantastische Flinders buitendag - Design voor ieder interieur

Foto: Buitenspeel Buiten houten paaltjesvoetbal speelgoed €41,-


Al dit speelgoed zetten wij op de ‘Fantastische Flinders buitendag’ uitgebreid in het zonnetje. Deze dag staat in het teken van buitenspelen en buitenspeelgoed, zodat je een kijkje kunt nemen in ons assortiment. Je bent op 27 april vanaf 09:00 uur van harte welkom in onze winkel aan de Mr. Treublaan 18 te Amsterdam. En neem vooral ook de kids mee!
Flinders - 27 april: de fantastische Flinders buitendag - Design voor ieder interieur

Foto: Buitenspeel Buiten houten domino speelgoed €20,-

Uitgebreide tuincollectie

Naast het buitenspeelgoed presenteren wij bij de stand ook een aantal stoelen uit onze tuincollectie. Het tuinseizoen is begonnen, en Flinders vindt dat dit gevierd mag worden. Vanzelfsprekend staan we deze dag ook klaar om je te adviseren in de Flinders winkel, waar je kunt genieten van ons uitgebreide assortiment.

Voor meer informatie over Flinders en onze producten kun je contact opnemen via 020 - 30 30 630 of info@flinders.nl.